C-4 Cążki do skórek
Cążki do skórek C-4 od Slowianka Nail Trends umożliwiają długotrwałą pracę stylisty na wysokim poziomie, bez odczuwania bólu czy dyskomfortu! Ich ergonomiczny kształt sprawia, że narzędzie doskonale mieści się w dłoni. Ostrze, idealnie zakrzywione i zakończone trójkątną końcówką, umożliwia precyzyjne usunięcie nawet najmniejszych skórek spod wałów, bez ryzyka skaleczenia klienta. Dzięki tym cechom cążki te są niezastąpione w każdym profesjonalnym salonie kosmetycznym.
Szybka dostawa
Wysyłamy w 2-3 dni roboczych
Darmowa wysyłka
Wysyłka gratis już od 149zł
-
Wykonane ze stali chirurgicznej
-
Poddają się sterylizacji w autoklawie
-
Nadają się do stosowania środków dezynfekujących
-
Idealne wyprofilowanie
Manicure biologiczny to jeden z często wybieranych zabiegów, zarówno wykonywanych samodzielnie w domowym zaciszu, jak i w specjalistycznych salonach kosmetycznych. Może wydawać się prosty i nie wymagający specjalistycznego sprzętu o wysokiej jakości. Jednak to błędne przekonanie! Efekt końcowy zależy nie tylko od umiejętności stylisty, ale także od użytych narzędzi.
Kluczowe jest zastosowanie profesjonalnych, sprawdzonych narzędzi, jak np. cążki do skórek C-4 od Slowianki. Ich precyzyjnie zaostrzone i idealnie zakrzywione ostrze o długości 5mm oraz trójkątnie wydłużona końcówka gwarantują doskonałe usuwanie skórek.
Dodatkowo, idealnie wyprofilowany kąt pomiędzy końcówką ostrza a jego ciałem umożliwia dokładną pracę przy sinusach paznokcia, minimalizując ryzyko przypadkowego zranienia klienta. Cążki do skórek C-4 charakteryzują się również wytrzymałą stalą chirurgiczną, możliwością sterylizacji w autoklawie i używaniem różnych środków dezynfekcyjnych. Produkt ten jest bezsprzecznie liderem na rynku.
NASZA PORADA: Zawsze przed zakupem cążek sprawdzaj prześwit światła. Delikatnie zamknij ostrze – jeśli widoczny jest prześwit przy rączkach, a końcówka jest już zamknięta, oznacza to, że cążki są idealnie wyprofilowane. Zapewnia to szybką pracę i zminimalizowane ryzyko zranień, co świadczy o wysokiej jakości produktu.